Master class: Yin Yoga Going Deep, Yoga Moves, Utrecht

Date

01-07-2018

Time

14.00-17.00

Price

39 €

* Volledige betaling is vereist om je plaats te verzekeren. Je registratie wordt bevestigd wanneer de betaling is voltooid. 


Language

Nederlands/Engels

Location

Yoga Moves b.v.
St. Janshovenstraat 1
Utrecht
Telefoon: +31 30 2679478

Information and
registration

Via Yoga Moves (klik op de link)

of

Door een mail te sturen naar [email protected]

Master class: Yin Yoga Going Deep 
met José de Haan – de Groot

 

Ga een stap verder in je Yin yogabeoefening; blijf langer in de houdingen dan ooit te voren en ontdek de diepe lagen van je lichaam en geest!

In deze drie uur durende Master class, blijf je langer in de houdingen dan normaal. In plaats van 5 minuten ga je diverse houdingen 10 tot zelfs 15 minuten lang volhouden. De effecten van zo’n soort beoefening zijn helend op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.


We beginnen met een lange beperkt geleide meditatie, waarin je bewust wordt van wat er op dat moment aanwezig is: ademhaling, gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Daarna ga je tijdens de Yin yogabeoefening de confrontatie aan met je grenzen en blokkades op emotioneel, fysiek en mentaal niveau. Dit doe je door extra lang in diverse houdingen te blijven, daarin volledig te ontspannen en alles te accepteren zoals het komt in het moment. Je krijgt ook tijdens de beoefening de mogelijkheid om langer aandacht te besteden aan de meest rigide kant van je lichaam om zo links en rechts in balans te brengen. 

Een houding kan intense effecten losmaken, op die momenten begeleid José je erdoorheen zodat je tot de kern kan komen van hetgeen dat omhoog komt. Dit zal je meer inzicht geven in je hele zijn. Aan het einde geniet je van de effecten met een welverdiende lange ontspanning. We eindigen de Master class met meditatie, zodat je alles wat naar boven is gekomen kan laten bezinken zonder oordeel.  


Laat alle angsten en controle los en geniet van hetgeen zich aan je openbaart. Geschikt voor: 
Deze Master class is toegankelijk voor geoefende Yin Yogis en Yoginis, die net iets verder willen gaan in de ontspanning, introspectie en lichaamsstretch van top tot teen. 

Niet aan te raden voor zwangere vrouwen vanwege de langer aangehouden houdingen.Wat neem je mee:

- Yin Yoga is een passieve vorm van yoga waarbij we niet veel warmte genereren via asanas. Dus houd jezelf warm en comfortabel, draag lagen, warme sokken en als je het snel koud hebt, neem dan een extra deken mee.

- Breng een vloeistofcontainer mee die je kunt sluiten. Open flessen en/of bekers met vloeistoffen zijn niet toegestaan in de yogazaal.Aankomende Master classes:
Zondag: 16 september 2018:  14:00 - 17:00


Taal:
Afhankelijk van de deelnemende studenten wordt de Master class in het Engels of in het Nederlands gegeven.